Magazin > VIP
1734 ogledov

Žalostna resnica: Matthew Perry je bil pred smrtjo "jezen in zloben"

matthew perry Profimedia
Sedaj je znano, zakaj.

Igralec Matthew Perry je umrl zaradi prevelikega odmerka ketamina, piše v obdukcijskem poročilu, ki ga je objavil mrliški oglednik v Los Angelesu. Obdukcija je pokazala še utopitev, koronarno arterijsko bolezen in buprenorfin (opioid, ki se uporablja za zdravljenje motenj uživanja opioidov, akutne bolečine in kronične bolečine) kot prispevajoče dejavnike, ki niso povezani z neposrednim vzrokom smrti. Po pisanju Page Six so v njegovem telesu našli tudi sledi zdravila za diabetike Tammoxifen, s katerim je Perry poskušal shujšati, in nikotinskih lizik. Kot je povedala njegova asistentka, se je Perry poskušal rešiti odvisnosti od cigaret. Na dan naj bi pokadil dve škatli.

Perryju je zdravnik zaradi depresije predpisal infuzije ketamina, a te za zvezdnika niso bile usodne, saj je zadnjo dobil teden in pol pred smrtjo, učinek zdravila pa traja 3 do 4 ure. "Verjetno je šlo za rekreativno uporabo ketamina. Vprašljivo bi bilo, če bi nekomu, ki uporablja tudi buprenorfin, dali tudi ketamin – pravi recept za katastrofo," je za Page Six obdukcijsko poročilo pokomentiral zdravnik Bankole Johnson.

Medtem ko Jennifer Aniston pravi, da je bil Perry tik pred smrtjo srečen, je neka druga prijateljica oblastem povedala drugačno zgodbo. Po njenih besedah, ki so omenjene v obdukcijskem poročilu, je bil v zadnjih tednih "jezen in zloben", ker si je injiciral testosteron. 

Perry je umrl 28. oktobra.

 

Komentarjev 3
  • miha.z 13:02 18.december 2023.

    Dejte ga že pustit v miru, človk je umru.

  • Pierre 08:50 18.december 2023.

    A vam kdo plačuje za tale jajca???