Magazin > VIP
39644 ogledov

Žalostni razlog: Zato Matt LeBlac hčerke ne kaže v javnosti

matt leblanc Profimedia
Igralec se je bal za življenje svoje edinke.

Matt LeBlanc je zaslovel s serijo Prijatelji, v kateri je upodobil Joeyja Tribbianija. Vloga ga je izstrelila med zvezde in ponudb je tudi po seriji deževalo. Njegovo zasebno življenje pa je bilo manj rožnato. Leta 2003 se je poročil z Melisso McKnight, ki mu je leto dni pozneje rodila hčerko Marino. Igralec pravi, da se je v hčer zaljubil na prvi pogled. Družinico, ki je razpadla leta 2006, pa je žal doletela slaba novica. Zdravniki so ugotovili, da ima Marina kortikalno displazijo, zaradi katere je doživljala epileptične napade. "To je bilo zelo temačno obdobje," se tistega časa spominja igralec. Na srečo pa se je Marinino stanje čez čas izboljšano. Danes je stara 18 let in zdrava!

Oče jo že od nekdaj skriva pred mediji. Sam dobro ve, da je cena za slavo včasih visoka. "Več let sem ždel doma. Izgorel sem. Večina igralcev svoje agente sprašuje po novih projektih, jaz sem svojega prosil, naj za nekaj let založi mojo telefonsko številko. Težek čas, malo je manjkalo in doživel bi živčni zlom."

Marina se je z očetom na rdeči preprogi pojavila le enkrat. Svet šovbiznisa je ne zanima. "Ni gledala Prijateljev. Ne bi ji moglo biti bolj vseeno," je pred časom povedal. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.