Magazin > VIP
4987 ogledov

Žalostno priznanje pevke Alanis Morisette

alanis morisette
Včasih se zvezdnica ne more niti premakniti.

Pevka Alanis Morisette je spregovorila o poporodni depresiji. 43-letnica si je otroka močno želela, zato je bila presrečna, ko je zanosila in pred šestimi leti rodila sina Everja, pred 14 meseci pa hčerko Onyx Solace. Kljub veselju pa Alanis ne more brezskrbno uživati v materinstvu. "So dnevi, ko sem tako šibka, da se niti premakniti ne morem,“ je dejala pevka in dodala, da si je otrok zelo želela, zato ni pričakovala, da bo zbolela za depresijo.

Simptomi so se pojavili takoj po rojstvu sina. Zveznica je bila brezvoljna, trpela je za nespečnostjo in bolečinami ter imela vizije, da se bo njeni družini zgodilo nekaj slabega. Diagnozo, da je zbolela za poporodno depresijo, je dobila šele 16 mesecev pozneje.
Čeprav se Kanadčanka zdravi, so simptomi po drugem porodu še hujši kot po prvem. Alani pravi, da je bila nekoč vodja, danes pa se niti odločiti ne more, kaj želi jesti. Zelo jo tudi skrbi, da bi bolezen vplivala na njena otroka. Na srečo ji ob strani zvesto stoji njen soprog, s katerim je poročena že sedem let.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.