Magazin > VIP
45 ogledov

"Zame usodnost ni povezana s seksualnostjo"

Jadranka Juras Mediaspeed.net
Takoj po zmagi na Femme Fatale 2012 smo se pogovarjali z Jadranko Juras, ki je nasledila lanskoletno fatalko, Natašo Dobelšek.

Kakšni so občutki, da ste femme fatale?
Ne ga srat! V družbi takšnih žensk ... sem vesela in se zahvaljujem vsem.

Se imate za fatalko?
Ne.

Zakaj potem mislite, da so vas ljudje izbrali?
Ne vem. Doma sem si rekla, če pa danes tole dobim, mi bo kar malo nerodno, ker sem že toliko let aktivna na glasbenem področju in potem grem na en X Factor in kar naenkrat povsod zmagujem (smeh).

Vam ta pozornost godi?
Ne, ker jaz nisem človek, ki zahteva pozornost, ki jo hoče pleniti od drugih. Sem človek, ki živi v svojem svetu, se ukvarjam z glasbo in živalmi, zato ne potrebujem pozornosti. Mogoče zgolj zato, da jo lahko izkoristim in govorim o živalih.

Kaj je bila prva stvar, na katero ste pomislili, ko ste izvedeli, da ste med letošnjimi kandidatkami?
Če jim je zmanjkalo Slovenk in so mogli mene poklicati (smeh).

Pa ste vseeno pristali ...
Jaz sem že pred časom pristala, ampak sem potem izvedela, da je sponzor L'Oréal, zato sem zavrnila sodelovanje. Letos sem pristala zato, ker je sponzor Afrodita, ki ne testira na živalih in ker je slovenska firma. Odzvala pa sem se tudi zato, ker sem izvedela, v kakšni dobri družbi bom.

Koga bi vi izbrali za fatalko med letošnjimi kandidatkami?
Vse punce so super, imele smo se odlično, tako da so zame čisto vse "d best". Kaj pa je fatalka, s tem se pa nisem nikoli ukvarjala.

Kakšna je vaša definicija fatalne ženske?
Zame je to ženska, ki stoji trdno na realnih tleh, a hkrati posega v višine. Zame usodnost ni povezana s seksualnostjo, ampak z nekim znanjem, talentom in trudom.

Se torej ne strinjate s tem, da je femme fatale ženska, ki zapeljuje moške?
O bog, to pa ne!

Kakšni so vaši lepotni rituali?
Nič posebnega, uporabljam organsko kozmetiko. Svoji koži ne posvečam prav dosti pozornosti, saj mislim, da če ima človek dobre misli in se dobro počuti v svoji koži, da je vse ostalo bolj za zakrivanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.