Magazin > VIP
24248 ogledov

Žan iz MasterChefa pokazal svojo novo izbranko

žan milosavljevič Instagram
Lanskoletni zmagovalec MasterChefa je sveže zaljubljen.

Simpatičnemu kuharju Žanu Milosavljeviču so se nasmehnile ljubezenske zvezde. Postavni zmagovalec kuharskega šova MasterChef je namreč sveže zaljubljen, in sicer v čedno svetlolasko Karin. Prvo fotografijo ob svoji novi izbranki je že objavil na Instagramu. "Način, na katerega me gleda. Naj se popotovanje začne," je zapisal ob romantičnem posnetku. 

"Zgodba s Karin se je začela tako, da sem jo povabil na sladoled in takoj sva si padla v oči. Je prva ženska, s katero sva se spoznavala več mesecev, preden sva postala par. Na njej najbolj cenim skromnost in to, da sem lahko ob njej res to, kar v resnici sem, ter da me spoštuje. Je edina ženska, s katero si ne moreva prenehati zreti v oči," je Žan o svoji novi zvezi povedal za Žurnal24 in dodal: "O njej vam lahko razkrijem še to, da si nikdar nisem mislil, da lahko taka ženska obstaja. Ta iskreni nasmeh, ki ga nosi na ustnicah, ta toplina, a hkrati očnost in moč, ki jo lahko ženska premore ... Je tudi izvrstna kozmetičarka. Ima svoj salon in stranke so navdušene nad njenim delom."

Žan nam je še zaupal, da rad kuha za Karin, saj obožuje njegove jedi. "Strah pa jo je, če mora kuhati zame, a ta strah počasi izginja. Za zajtrk mi speče najboljša jajca z avokadom!" O skupnih načrtih pa mladi kuhar pravi, da si želita vsega, kar si normalen par lahko želi. "Uživati skupaj, raziskati svet, imeti družino in ne izgubiti tega odnosa."

Žan nam je še razkril, da ima polne roke dela. "S svojim 'foodtruckom' kuham na domovih, za podjetja prirejam piknike oz. cateringe in všeč mi je, ker ljudje odidejo siti in zadovoljni. Preprosto uživam v tem, kar delam."

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:27 17.avgust 2021.

    družbena omrežja so hudič, nič ne pozabijo. Še pred nekaj meseci je fant enako razlagal o svoji bivši.

  • Avatar pantani
    pantani 11:59 17.avgust 2021.

    A to je spet eden izmed "premnogih znanih Slovencev"?!!!