Magazin > VIP
65 ogledov

Žan med najboljšimi

Žan Cvet
1/5
Arhiv organizatorja
Svetovni lepotni izbor Mister International 2011, ki se je odvijal v Bangkoku na Tajskem, je dobil svoj epilog.

Slovenska delegacija z mistrom Slovenije 2011 Žanom Cvetom na čelu je bila ves čas tekmovanja v ospredju in veljala za eno od favoritk. Žan se je včeraj v finalu Mister international 2011 uvrstil na odlično osmo mesto. Tako je slovenska delegacija že tretje leto zapored med osmimi državami, ki sodijo v sam vrh. Žan ni uspel le zaradi odličnega končnega rezultata, nad njim so namreč še kako navdušeni tudi modni strokovnjaki in fotografi. Že dan po tekmovanju bo opravil fotografiranje z najbolj priznanim tajskim fotografom Paulom Aroonom. S tem so se mu na široko odprle možnosti za delo na področju Azije.

Novi mister international je postal Brazilec Cesar Curti. To je že drugi naslov za Brazilijo, saj je slavila tudi leta 2007. Prvi spremljevalec je postal Čeh Martin Gardavsky, drugi spremljevalec pa Indonezijec Steven Yoswara.

Komentarjev 12
  • stanemohir 11:52 19.december 2011.

    Res je tako, skoraj iz vsakega moškega kandidata naredijo bolj ko ne poženščenega kandidata za Mistra sveta. ALI pa imajo pač PRAVI moški več dela s svojo kariero, družino in študijem, kot pa da bi se kazali okrog.

  • zic 11:18 18.december 2011.

    Cvet je cvetel do konca potem je pa odcvetel, tako kot vsi slovenci na podobnih tekmovanjih...škoda keša za tovrstne prireditve

  • zic 11:18 18.december 2011.

    Cvet je cvetel do konca potem je pa odcvetel, tako kot vsi slovenci na podobnih tekmovanjih...pa škoda fanta, k tile naši umetniki iz vsakega naredijo "pedra"...škoda keša za tovrstne prireditve