Magazin > VIP
51 ogledov

Žana imajo za seksi jahača

Žan Cvet mister Slovenije 2011
1/8
Misterslovenia.com
Žan Cvet, mister Slovenije 2011 za mistra International, je že teden dni na Tajskem. Tam se v družbi lepotcev z vsega sveta poteguje za najprestižnejši lepotni naziv mister International, ki bo potekal 17. decembra.

Postavni Žan Cvet, ki na Tajskem trenutno predstavlja slovenske barve, se kljub natrpanemu urniku odlično počuti. V preteklih dneh je skupaj z drugimi kandidati obiskal sirotišnico ter žrtvam nedavnih poplav delil hrano in vodo, opravil pa je tudi že večino pomembnih fotografiranj in snemanj. Najbolj se je ujel s Slovakom Jakubom Lorencovičem, s katerim si delita hotelsko sobo.

"Fantje so bili v minulih dneh deležni dobrodelne modne revije. Največ pozornosti je pritegnilo pet fantov, med njimi tudi Žan, v izhodu nacionalnih kostumov pa je požel bučen aplavz kot privlačen lipiški jahač. Da smo res opazni, dokazuje tudi dejstvo, da je Žan poleg treh kandidatov prejel povabilo za fotografiranje za modno revijo Attitude. Sicer pa je dnevni urnik povsem natrpan in fantom ostane za počitek le nekaj ur spanja," je povedala Nina Uršič, predstavnica organizacije Mister Slovenije.

Stavnice obetajo nov uspeh

Naš Žan je po mnenju javnosti in svetovnih medijev eden glavnih favoritov za končno zmago. Niti na eni stavnici namreč ni uvrščen slabše od četrtega mesta, kar daje občutek, da bo Slovenija spet v samem vrhu. S tem je slovenska delegacija postala ena od prepoznavnejših organizacij, kar se tiče moških lepotnih svetovnih izborov.

Med favoriti so poleg Žana še predstavniki Mehike, Venezuele, Slovaške, Švedske in Brazilije. Poudariti pa je treba, da se lahko med omenjene vmeša še kakšna azijska država, saj domačini ne bodo dovolili, da bi se dogajanje izšlo brez njihove prisotnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.