Magazin > VIP
48 ogledov

Žana le ni izgubila vloge?

(Foto: Facebook) Žurnal24 main
Raul Julia-Levy se je, kot kaže, še drugič oglasil pevki Žani in jo posvaril pred mediji.
Žana za medije za zdaj ne daje več izjav.

"15. aprila odhajam v Kolumbijo, kjer bom začel vaditi akcijske prizore. Boj med mano, Van Dammom in Samom Jacksonom bo grd. Podrobnosti ti bom poslal po e-mailu. Žana, pripravi se, kajti sijala boš kot zvezda, kakršna že si. Ne govori z mediji, po tej grozni izkušnji s tistimi lažnivci. Bodi pametna in ne nasedaj njihovim neumnim in smešnim igram. Ostani pozitivna," je pisalo na Žaninem profilu.


Pevka pa mu je odgovorila: "Ne skrbi, nič ne bom povedala. Na koncu bodo oni izpadli največji bedaki. Komaj čakam, da začnem."

Spomnimo. Po objavi intervjuja v reviji Obrazi, v katerem se Žana veseli dveh hollywoodskih vlog, je zgoraj omenjeni igralec od ponudbe odstopil, ker intervju ni bil objavljen tako, kot so se dogovorili. Žana pa se je morala braniti, da je zares govorila z Julio-Levyjem in Wesleyjem Snipesom in da je niso potegnili za nos.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.