Magazin > VIP
158 ogledov

Žana Povše Salobir gre oktobra spet v Hollywood

Žana Salobir C.C.
Znani obraz, ki bo nastopil v oddaji Znan obraz ima svoj glas, je tudi Žana Povše Salobir, ki bo oktobra pričela z novim filmskim projektom, do takrat pa je polno zasedena z nastopi v glasbeni skupini Smash.

Čeprav Žana Povše Salobir čaka na realizacijo zadnjega filmskega projekta, dolgonoga lepotica nikakor ne počiva. Kot smo že pisali, bo nastopila v prihajajoči oddaji Znan obraz ima svoj glas, v katero se je prijavila predvsem zaradi zabave. Obenem je to enkratna priložnost, da pevci pokažejo, da znajo tudi igrati in plesati, nam je pojasnila in dodala, da si zmage ne obeta. "Na prvem mestu mora biti zabava, spoznavanje in da se imamo dobro. Potem pa uspeh, za katerega menim, da pride sam od sebe," pravi Žana, ki je v zadnjih letih čez lužo, glede na podatke največje spletne baze filmov IMDb, posnela tri filme, zadnji, na katerega se je pripravljala lani poleti, je v fazi pre produkcije: "Projekt ni padel vodo, ampak zbirajo sredstva. Vsi vemo, kako težko je danes, tudi v Ameriki in filmu se že pozna kriza, se pa trenutno pripravljam na en drug projekt, ki me čaka oktobra."

Kot nam je zaupala, je avdicijo za novi projekt dobila pred mesecem dni: "Gre za znanstvenofantastično dramo, ki se še dopolnjuje. Ker sem jaz prišla k projektu, režiser zdaj želi malo spremeniti zgodbo, zato še ne vem točno, kako se bo končalo. Igrala bi ženo glavnega igralca, zgodba pa se dogaja v Indiani."

Žana je sicer polno zaposlena, saj nastopa z glasbeno skupino Smash, ki se ji je pridružila lani. "Imamo ogromno nastopov, tudi večjih koncertov po Avstriji, Češki, Švici. To mi vzame večino časa, zato bom res bolj težko usklajevala vse skupaj z oddajo, vendar menim, da bo šlo," je optimistična temnolasa lepotica.

Komentarjev 3
  • antitrust 22:54 03.februar 2015.

    Žana, pokaž joške

  • Papaja Popi 17:16 03.februar 2015.

    Dajmo Belokranjka.

  • mr_izi 12:09 03.februar 2015.

    ne vem zakaj je šla v Hollywood, saj je tu dobre hamburgerje pekla!?