Magazin > VIP
48977 ogledov

Slovenija je dobila nov slavni parček!

žanet briški, Timotej Cizej
Slovenija je dobila nov resničnostni parček.

Začela se je nova sezona kuharskega šova MasterChef, ki pa se je žal že končal za Žanet Breški. Usoda ni želela, da bi osvojila kuharsko lovoriko, je pa osvojila nekaj še lepšega - srce svojega sotekmovalca Timoteja

"Ostali so se spoznali že prej, jaz pa sem jih spoznala šele na dan, ko smo se preselili v hišo, kjer bivajo tekmovalci. Okužila sem se namreč s covidom. Takrat sva se prvič videla in med nama je bila takoj kemija," je Žanet povedala za Žurnal24 in dodala: "Takoj, ko sem ga videla, mi je bil všeč, zelo je prijeten, zgovoren in res sem rekla, da je za 'ožent'."

Njuna ljubezen se je razvila spontano. "Povezala sva se in začela skupaj kuhati. Tudi največ sva se družila drug z drugim. Ne spomnim se, kdo je naredil prvi korak, se je pa on prvi nagnil k poljubu."

Njuni sotekmovalci so mlado ljubezen sprejeli s humorjem. "Mislim, da jim je bilo všeč, da sva se našla. Preden sva si priznala, da sva si všeč, so to vedeli že vsi ostali."

Par se je lotil tudi prvega skupnega projekta. Ob popoldnevih bosta v restavraciji Ribnik v Zagorju ponujala degustacijske menije in à la carte ponudbo. "Ob sobotah pa bova organizirala večje dogodke, kjer bo tudi glasba, v nedeljo pa bodo na voljo družinska kosila in animacija za otroke."

Na njunem jedilniku bo le slovenska kuhinja, ki jo bosta dvignila na višjo raven in bo pripravljena iz lokalnih sestavin.

 

Komentarjev 5
  • Zdravapametnadopustu 16:57 22.marec 2022.

    Kdo so ti ljudje? Kaj je v Sloveniji merilo za 'biti slaven'?

  • andrej084 15:30 22.marec 2022.

    Bedasta oddaja za še bolj bedaste gledalce, vse preživeto, ponavljanje iz sezone v sezono, dolgočasno,... poneumljanje folka, ki ne zna drugače izrabiti prostega časa.

  • Avatar pantani
    pantani 11:07 22.marec 2022.

    Kretenizem brez primere!!!