Magazin > VIP
30 ogledov

Zanimivosti o Anne Hathaway

Anne Hathaway Flynet
Predstavljamo vam nekaj zanimivih dejstev o Anne Hathaway, ki jo lahko te dni spremljamo v slovenskih kinematografih v novem filmu o Batmanu Vzpon viteza teme.

Anne je alergična na mačke

  • Igralka v novem filmu o Batmanu igra Catwoman, čeprav je v resnici alergična na mačke.

Verjame, da je njena sorodna duša pes

  • Zvezdnica verjame, da je ena izmed njenih sorodnih duš tudi njena psica Esmeralda, ki jo naravnost obožuje. "Prepričanje, da ima človek le eno sorodno dušo, je velika zmota," je nekoč izjavila.

Vsako leto praznuje datum, ko je izšel Princeskin dnevnik

  • Poleg rojstnega dne in obletnic vsako leto slavi tudi 3. avgust – dan, ko je leta 2001 v kinematografe prišel film Princeskin dnevnik. "Vsako leto se na ta dan zahvalim vesolju, saj so se tistega dne uresničile vse moje sanje," je priznala v nekem intervjuju.

Zaradi brata homoseksualca zapustila Katoliško cerkev 

  • Igralka obožuje svojo družino in je borka za pravice homoseksualcev, zato se je odločila izstopiti iz Katoliške cerkve, ko je ugotovila, da v njej obsojajo spolno usmerjenost njenega brata Michaela.

Ime si deli s soprogo Williama Shakespeara

  • Soproga velikega angleškega pisca Williama Shakespearja se je prav tako imenovala Anne Hathaway.

Je zelo dejavna na dobrodelnem področju

  • Anne rada priskoči na pomoč drugim. Tako je vključena tudi v kar nekaj dobrodelnih organizacij, najbolj pa se zavzema za pravice otrok, žensk in mladih igralcev.

Doma ima emmyja za vlogo v Simpsonovih

  • Vsestranska igralka se je pojavila tudi v animirani seriji Simpsonovi v vlogi princese Penelope, s katero si je prislužila prestižno televizijsko nagrado emmy.

Zaradi vloge postala strastna kadilka

  • Igralka je zelo predana svojemu delu. Med snemanjem filma Rachel Getting Married je tako postala strastna kadilka, vendar ji je zatem s pomočjo vegetarijanstva na srečo uspelo opustiti grdo navado.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.