Magazin > VIP
23071 ogledov

Zanj igralka zapustila očeta svojih otrok, zdaj jo je "odvrgel kot vroč krompir"

olivia wilde Profimedia
"To se zgodi, ko na plano pride grda plat."

Po dobrih dveh letih naj bi se igralka in režiserka Olivia Wilde razšla s pevcem in igralcem Harryjem Stylesom. Par se je spoznal 2020 med snemanjem drame Ne skrbi, draga, ki ga je režirala Wilde, Styles pa je igral glavno moško vlogo.

Za 28-letnika je deset le starejša zvezdnica zapustila svojega dolgoletnega partnerja in očeta svojih dveh otrok, Jasona Sudeikisa

Styles pa naj bi zvezo sedaj končal. To trdi zvezdničina nekdanja varuška. "To se zgodi, ko na plano končno pride grda plat. Presrečna sem, da jo je Harry odvrgel kot vroč krompir," je povedala Daily Mail.  Neki drugi vir pa trdi, da se je par razšel sporazumno, ker naj bi bila zvezdnika zelo zaposlena. Harry koncertira po Evropi, Olivia pa se v ZDA posveča otrokoma in karieri. 

Še en udarec za Olivio, ki se je morala po premieri svojega režijskega prvenca, ki v kinematografe ni privabil prav veliko gledalcev, ukvarjati s slabo publiciteto. Na filmskem festivalu v Benetkah je bilo namreč več kot očitno, da so bile govorice, da se Wilde ne razume z glavo igralko Florence Pugh, resnične. Wilde naj bi bila na mlajšo kolegico ljubosumna, ker je imel Harry z njo nekoč vroče razmerje ... Braniti je morala tudi svojo odločitev, zakaj je odpustila igralca Shio LaBeoufa

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.