Magazin > VIP
50 ogledov

Zapornica svari Lindsay

Lindsay Lohan Žurnal24 main
"Vse si je bodo želele," napoveduje jetnica zapora, kamor se bo naslednji teden preselila Lindsay Lohan.

Lindsay Lohan bo naslednji teden svoje drago stanovanje, mehko posteljo in slastno hrano zamenjala za mrzlo celico, trdo ležišče in sendvič. 90 dni ne bo obkrožena z drugimi zvezdniki, ampak z zločinci, ki si bodo po besedah ene od jetnic zaželeli "košček" slavne igralke.

"Zasloveli bodo, če jo bodo ranili. Če bo jokala, pa se bodo vsi smejali. Tudi varnostniki," je povedala 38-letna Tamara Haley, ki je v zaporu pristala zaradi posedovanja heroina in prostitucije. Haleyjeva je Lohanovo posvarila tudi pred lezbičnimi bandami. "Lezbijke, ki so samske, nosijo narobe obrnjeno srajco. Torej, če LiLo ne želi, da jo grabijo za zadnjico, ji svetujem, naj oblačilo nosi prav obrnjeno. Ženske se otipavajo kot živali. Nagnusno je," je še razložila Haleyjeva.

V zaporu Lynwood bo Lindsay po vsej verjetnosti bivala v samici. "Od ostalih bo ločena, ampak samica se nahaja v krilu, kjer so zaprti morilci. Do nje verjetno ne bodo prišli, a poskušali jo bodo prestrašiti. Bila sem v samici in bilo je grozno. Luči ves čas gorijo in jetniki ves čas kričijo. Celice so umazane in mrzle. Trenutno tam razhaja tudi virus. Ne moreš spati, ker kašljajo."

Ali se bo Lindsay iz tega kaj naučila, bomo še videli. Veliko njenih prijateljev pa se strinja, da potrebuje takšno kazen. "V klinikah za odvajanje poudarjajo, da ljudje, ki dalj časa živijo tako kot Lindsay, pristanejo ali v zaporu ali v mrtvašnici ali na psihiatriji. Zapor je v tem pogledu najboljša stvar, ki se ji je lahko zgodila," je povedal igralkin znanec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.