Magazin > VIP
8 ogledov

"Zapornice sovražijo Lindsay"

Po besedah Lindsayjine odvetnice Shawn Chapman Holley se LiLo počuti veliko bolj Žurnal24 main
Lindsay Lohan se vse bolj pogreza v zemljo. Priljubljena ni ne na prostosti ne za zapahi.

Čeprav najbolj slavna zapornica Lindsay Lohan dobi povsem enak obrok kot ostale zapornice, še ne pomeni, da jo v zaporu obravnavajo enako kot ostale. Prav zato jo zapornice sovražijo. "Ne obravnavajo je tako kot katerokoli drugo v zaporu,“ je za revijo People razkrila Maria Medina, sorodnica ene izmed jetnic. "Zdi se kot bi ji hoteli prinesti nove obleke ali karkoli si želi, ustanovo in celice pa kar naprej strogo zaklepajo.“

Medina je povedala, da se zapornicam v zaporu Century Regional Detention Facility zdi nepravično, da ima nekdo, ki ga niti ne smejo videti toliko kontrole nad njihovim prebivanjem v zaporu. "Vse jetnice so site Lindsay. V petek, na primer, je morala Lindsay v malo kliniko in spet je bilo vse zaklenjeno.“

Predstavnik loasangeleškega šerifa Steve Whitmore je zanikal Medinine trditve. "Tako je kot ponavadi. Lindsay ne dobiva nobenih posebnih privilegijev," se je odzval in dodal, da nikoli ne zaklepajo celic in ustanove.

LiLo prepovedano obiskovati
Pisali smo že, da Lindsay veliko obiskujejo njena mati, sestra in nekdanje dekle Samantha Ronson, vendar bo prihodnji teden malce drugače. "Njeni družini ta teden ni več dovoljeno priti na obisk,“ je sporočila Lindsayjina odvetnica Shawn Chapman Holley. Šerifov predstavnik je namreč pojasnil, da je LiLo lahko sprejela obiske le zato, da s fotografi in televizijskimi ekipami med vikendom ne bi motili obiskovalcev preostalih zapornic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.