Magazin > VIP
177 ogledov

Zara napovedala tožbo Planet TV

kmetija Saša Despot
Finalistna Kmetije: Nov začetek Zara Ilić razmišlja o tožbi Planet TV.

Iz dobro obveščenih virov smo izvedeli, da naj bi bila Zara Ilić, finalistka resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, nezadovoljna s potekom finalne oddaje in iger. Po izgubljenem boju je v nekem intervjuju ljudi nagovorila, da naj si ponovno ogledajo igro žaganja in dvigovanja pokrovov ter naj bodo pozorni, če bodo opazili kakšne napake.

Zaro smo poklicali in jo vprašali, o kakšnih napakah je govorila. Naše vprašanje jo je začudilo, češ da ne ve, o čem govorimo. Omenili smo ji tudi, da smo iz dobro obveščenih virov izvedeli, da naj bi Planet TV grozila s tožbo. "Jaz naj bi njim grozila s tožbo? Ne, to ni res,“ je Zara povedala za Žurnal24.

In kaj na to pravi Planet TV? "Zara nam je podala pisno pritožbo na potek finala, zato smo si posnetek ponovno podrobno ogledali in ogledali, da so njene pritožbe povsem neutemeljene. Po našem zaključku je kljub vsemu napovedala tožbo," nam je povedala tiskovna predstavnica Planet TV.

Komentarjev 4
  • primozzm 12:02 24.december 2016.

    kok laže ta ženska. kaj sploh hoče. pošteno je zgubila, adriana je pošteno zmagala. a če je bila razburjena in se je tresla so pa drugi krivi? a zdej bi moral golman ki je dobil gol tožiti vse po spisku ...prikaži več ker je bil pod adrenalinom in ni bil sposoben razmišlati itd po dolgem in počez? če si slab pač zgubiš. življenje pozna zmage in poraze. sprejmi to.

  • Plavi-mil 15:08 23.december 2016.

    Tako kot se je navadila od tastarih, po čefursko, če ne dobi, toži, včasih so na CKZK, danes pa na sodišče, saj so tako njihovi glavni tam.

  • manch 12:18 23.december 2016.

    Med igro žaganja je Adriana kršila pravila in se z nogo oprla na tram. To smo videli tudi gledalci.