Magazin > VIP
26 ogledov

Zaradi alkohola letel iz letala

Jonathan Rhys Meyer Žurnal24 main
Igralec Jonathan Rhys Meyer se še vedno vede kot pijan divjak. Zaradi pijančevanja je pred kratkim spet letel iz letala.

Zvezdniku serije Tudorji Jonathanu Ryhsu Meyerju v začetku meseca ni uspelo poleteti v Los Angeles, saj so ga pred vzletom vrgli iz letala.

Že zgodaj zjutraj so ga očividci na letališču v New Yorku videli, kako je razgrajal v kabini prvega razreda in povzročal nemir, poroča Pop Crunch. Igralec se je sicer na vso moč trudil, da bi ostal na krovu, a se je osebje zbalo, da bi njegovo vedenje ušlo izpod nadzora.

Postavni zvezdnik je po svojem pijančevanju in podivjanem obnašanju nad oblaki javnosti že dobro poznan. Leta 2007 so ga na irskem letališču v Dublinu aretirali in ga ovadili zaradi pijančevanja in motenja javnega miru. Lanskega junija pa so ga aretirali zaradi domnevnega napada na stevardeso na pariškem letališču Charles de Gaulle.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.