Magazin > VIP
34 ogledov

Zaradi bolezni razmišlja o koncu kariere

Cara Delevingne EPA
Cara Delevingne ima luskavico.

Britanka Cara Delevingne pri svojih 21 letih spada med manekensko elito. Dela za največje blagovne znamke, med drugim za Burberry, Chanel in Louis Vuitton. Njene fotografije pa so bile objavljene v reviji Vogue in tudi Harper's Bazaar. A za uspeh plačuje visoko ceno. Kadar je pod stresom, se na njenem teles pojavijo rdeči madeži. Lepotička ima namreč luskavico. "To se zgodi, ko se začnejo tedni mode. Trenutek za izbruh ne bi mogel biti slabši,“ je povedala 21-letnica.

Cara se z boleznijo tako obremenjuje, da razmišlja o koncu manekenske kariere. "Rada bi muzicirala, igrala in pela. Rada bi počela nekaj, kar ne bi povzročilo eksplozije moje kože."

Carina kolegica Kate Moss je nekoč videla, s kakšnimi težavami se spopada. "Rekla mi je, da je grozno in mi priporočila zdravnika,“ je še izdala lepotička. Očitno ji ni mogel pomagati ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.