Magazin > VIP
74 ogledov

Zaradi bolnega sina Janša predčasno z dopusta

Janez Janša, Urška Bačovnik Janša mediaspeed
Janez Janša se je med prvomajskimi prazniki z družino odpravil na enotedenske počitnice v Grčijo, ki pa so jih morali žal predčasno prekiniti zaradi sinčkove bolezni.

Slovenski premier Janez Janša in njegova žena Urška Bačovnik Janša sta se kot velika ljubitelja plezanja za prvomajske praznike z devetmesečnim sinčkom Črtomirjem odpravila v plezalni kamp v Grčijo. Žal pa naj bi jim načrte za enotedenski oddih prekrižala sinčkova bolezen, poroča revija Story, zato se je morala družinica predčasno vrniti v Slovenijo.

Ob tem so se sicer pojavila tudi ugibanja, kje natančno v Grčiji so počitnikovali Janševi. Sta se Janez in Urška morebiti odločila obujati spomine na goratem, med plezalci izredno priljubljenem otoku Kalymnos, kamor sta se odpravila že leta 2009 kmalu po poroki?

Vprašanje o malčkovem zdravstvenem stanju smo naslovili tudi na sedež stranke, vendar na njihov odgovor še čakamo.

 

 

Komentarjev 11
  • Srečni Felix 11:29 12.maj 2012.

    Zakaj je Črt zbolel? Preveč je gledal očeta in se mu je zdravje poslabšalo. Dokaz: zagovorniki stranke in njegove politike, so tudi "bolni"!

  • Lavdan 13:56 10.maj 2012.

    Otroci bi morali biti zaščiteni tako, da nebi vsaka novinarska opica služila na njihov račun. Novinarji ste ljudje brez vsake morale in bi vas moralo biti sram.

  • pravaresnica123 13:50 10.maj 2012.

    Imam pa na sumu, da je še sina zlorabil, da bi se pred redkimi somišljeniki prikazal v luči skrbnega očeta in človeka, ki mu je mar za druge!!!