Magazin > VIP
18 ogledov

Zaradi Brada bi morala na zdravljenje

Jennifer Aniston Justin Theroux Reuters
Igralka Jennifer Aniston je v nedavnem intervjuju spregovorila o letih, ko je bila še v zvezi z Bradom Pittom in priznala, da bi takrat potrebovala terapijo.

Jennifer se je odkrito razgovorila v intervjuju za revijo Glamour, v katerem ni govorila samo o svojem novem filmu We're the Millers, temveč tudi o tem, kako je doživljala leta, ko je bila še z Bradom Pittom. Zvezdnica je dala vedeti, da bi kar nekaj stvari naredila drugače.

"Šla bi na terapijo in počistila vse sranje. Očistila bi se vseh strupov in hrupa. Poskušala bi razumeti, kdo sem in se izobraževati o sami sebi," je odkrito povedala. Jen se je od Brada ločevala na očeh javnosti, zato jo je to še toliko bolj zaznamovalo. "Toliko stvari lahko spremeniš. Če nisi srečen, lahko postaneš srečen. Sreča je izbira, to zdaj vem."

Ločitev od Brada je bila za igralko zelo težka, o čemer je brez težav začela govoriti šele pred kratkim. A Jen je na srečo našla novo ljubezen, Justina Therouxa, s katerim se namerava kmalu poročiti. Točnega datuma poroke pa še ne želita izdati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.