Magazin > VIP
15 ogledov

Zaradi dolgov na sodišče

Mel že razmišlja o nakupu nove nepremičnine. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Gibson bo moral pred sodnika, saj ni poravnal dolgov, ki sta si jih nakopala z bivšo ženo Robyn. Podjetje Ramage Construction ju namreč toži, ker nista plačala njihovih storitev obnavljanja hiše.

Ramage Construction je proti igralcu Melu Gibsonu nedavno vložil tožbo, saj naj bi jim bil dolžan prek šest tisoč evrov. Stroški so se nabrali med obnavljanjem zvezdnikove hiše v Malibuju, v kateri je zvezdnik tedaj živel z nekdanjo soprogo Robyn.

Dolžan veliko več?
Medtem ko lastnik podjetja od Mela zahteva "le" nekaj tisočakov, naj bi mu bil 54-letni igralec dolžan veliko več. Po besedah lastnika naj bi se v dvajsetih letih, odkar dela zanj, nabralo precej več. Gibsonov predstavnik za javnost tovrstne obtožbe še ni komentiral.

Novi stroški
A kot kaže, se Mel s tem ne obremenjuje, saj naj bi že resno premišljeval o nakupu šeststo let starega dvorca na jugu Italije. Igralec se je v ta del sveta zaljubil med snemanjem filma Kristusov pasijon, zato si izjemno želi tam imeti posestvo.

Dvorec mu je osebno predlagal župan mesteca San Lorenzo del Vallo, ki meni, da je posestvo odlično zatočišče pred Hollywoodom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.