Magazin > VIP
133 ogledov

Zaradi erotičnih nakupov zanemarila oboževalce

Rihanna FameFlynet Pictures
S čim je tokrat šokirala Rihanna?

Rihanna je 150 novinarjev in oboževalcev povabila na sedemdnevno rock'n'roll avanturo, nato pa z njimi spregovorila le dve besedi. Pevkina turneja 777, na kateri bo obiskala sedem držav, se je začela v Mehiki, ko je pozdravila 150 gostov in jih za zajtrk pogostila s tekilo in penino, nato pa jih od Toronta, Stockholma, Pariza do Berlina prepustila same sebi. Seveda so se novinarji spraševali, zakaj jih je Rihanna sploh povabila, če je z njimi komaj spregovorila.

A to ni bil edini spodrsljaj na turneji. Rihanni je uspelo ujeziti tudi 20 tisoč oboževalcev, ko je na prižiganje novoletnih lučk v londonskem nakupovalnem središču Westfield zamudila debelo uro, nato pa jih počastila le z eno pesmijo, za katero je v žep pospravila 500 tisoč funtov.

In zakaj Ri za svoje goste ni imela časa? Ker je bila preveč zaposlena s tekanjem po erotičnih trgovinah. V prvih treh nočeh je obiskala kar štiri erotične trgovine in si privoščila zapeljivo erotično perilo ter žgečkljive igračke, česar pred svojimi gosti ni skrivala. Očitno se je tako dobro opremila za Chrisa Browna, ki se mu bo danes pridružila na njegovi evropski turneji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.