Magazin > VIP
25 ogledov

Zaradi Harryja Potterja pustila študij

Emma je zaradi Harryja Potterja študij začasno opustila.  (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Igralka Emma Watson, ki je zaslovela z vlogo čarovnice Hermione v filmih o Harryju Potterju, se je odločila, da šolo obesi na klin. Razlog je snemanje zadnjega dela o slavnem čarovniku.

Emma je odločitev o opustitvi študija javnosti sporočila kar prek svoje spletne strani, na kateri je zapisala: "Zelo težko mi je usklajevati študijske in druge obveznosti. Odločila sem se, da si vzamem malo odmora in dokončam snemanje Harryja Potterja, hkrati pa se želim osredotočiti na ostale projekte, ki me čakajo."

 

Dvajsetletna igralka je namreč ravno sredi snemanja drugega nadaljevanja sedmega in hkrati zadnjega filma o Harryju Potterju. Po tem pa je že na vrsti drama o Marilyn Monroe, My Week with Marilyn, v kateri bo zaigrala z Michelle Williams. "Diplomo imam še vedno v mislih, le da bo pot do nje za semester ali dva daljša, kot sem načrtovala," je zapisala za konec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.