Magazin > VIP
25 ogledov

Zaradi hčerke so tekle solze

Katherine Heigl FameFlynet Pictures
Zvezdnica romantičnih komedij Katherine Heigl je priznala, da je bila preplavljena s čustvi, ko je prvič videla svojo novo posvojenko Adelaide.

Igralka Katherine Heigl, ki je z možem Joshem Kelleyjem pred kratkim posvojila še eno deklico, je priznala, da ko je prvič prijela v naročje malo Adelaide, ki se je rodila konec aprila, ni mogla premagati solz. "Ne jočem zlahka ali pogosto, vendar moram priznati, da je bil to eden tistih trenutkov, ko so me popolnoma prevzela čustva. Bilo je nekaj solz in veliko radosti," je povedala znana igralka.

Zvezdnica je sicer že mama ene posvojenke. Danes triletno Naleigh je posvojila leta 2009 v Severni Koreji. "Vedno sem vedela, da si želim posvojiti otroka. Nato pa sem se zaljubila v moškega, ki me je v tem podpiral. Nikoli nisem občutila, da bi obstajala pravila, ki bi narekovala, kako je treba zasnovati družino," je še povedala.

Igralka je sicer priznala, da si želi še dva otroka, medtem ko bi se njen Josh ustavil že pri treh. "Bomo videli," je dodala.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.