Magazin > VIP
11847 ogledov

"Zaradi Heidi Klum imam po celem telesu brazgotine"

nathalie volk, germany's next topmodel Profimedia
Po besedah nekdanje kandidatke šova Germany's Next Topmodel v oddaji trpinčijo mlade ženske.

nathalie volk, germany's next topmodel | Avtor: Profimedia Profimedia
Nekdanja nemška manekenka Heidi Klum je že več let obraz šova Germany's Next Topmodel. Pred kamerami se rada prikazuje kot "mama" deklet, ki se potegujejo za laskavi naziv, a resnica je menda drugačna. Nathalie Volk (foto levo), ki je v šovu tekmovala leta 2009, ko ji je bilo rosnih 16 let, je Heidi označila za hinavko. "Dekleta zanjo delajo šov, ona pa počiva in služi milijone," je izjavila Nathalie, ki ni edina, ki je kritizirala oddajo, ki jo predvajajo na ProSieben.

Oglasila se je še ena nekdanja kandidatka, Lijana Kaggwa, ki je iz šova pred dvema letoma izstopila prostovoljno. Povedala je, da so bile kandidatke v vili, v kateri so med snemanjem živele, ujete. Same jih niso spustili pred vrata, vzeli so jim celo mobilne telefone. 

Na Lijanine besede se je odzvala tudi Nathalie, ki pravi, da jo je Heidi nekoč porinila v bazen in jo obmetavala z vrečkami z barvo, zaradi česar je imela po vsem telesu modrice. Med snemanji si je Nathalie poškodovala roko in prosila za zdravniško pomoč. Dobila naj bi jo šele čez tri dni... "Zaradi Heidi imam po celem telesu brazgotine," je še izjavila Volk in dodala, da produkcija ničesar ni prepustila naključju in poskrbela za situacije, ki so izzvale dramatične prizore in prepire med dekleti.

ProSieben zavrača obtožbe. "Obe bosta od nas prejeli pošto. Proti Nathalie Volk bomo pravno ukrepali," je povedala tiskovna predstavnica šova in dodala, da je zdravnik dekletom ves čas na voljo in da kritike, kadar so upravičene, jemljejo zelo resno. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.