Magazin > VIP
3069 ogledov

Zaradi izjav zdravnikov krožijo govorice, da je bil Bob Saget umorjen

bob saget Profimedia
Obdukcijsko poročilo odprlo ogromno vprašanj.

Januarja nas je zapustil priljubljeni komik in zvezda serije Polna hiša, Bob Saget. Njegove posmrtne ostanke so našli v hotelu na Floridi. Ležal je v postelji, kot bi spokojno spal. Javnost je zato najprej verjela, da je bila zanj usodna kap, a mrliški oglednik je nekaj dni pozneje povedal, da je bila za zvezdnika usodna poškodba zadnjega dela glave in da je po vsej verjetnosti padel ter se nevedoč, kako resno je njegovo stanje, ulegel v posteljo in umrl med spanjem. 

Obdukcijsko poročilo, ki je bilo objavljeno pred nekaj dnevi, pa odpira nova vprašanje. Saget namreč ni utrpel le ene poškodbe, ampak večkratne zlome lobanje in možganske krvavitve. Kot poroča People, so Sagetove poškodbe vključevale odrgnine na zadnji strani lasišča, subgalealno krvavitev (kri se nabere med lobanjo in lasiščem), razbarvanje zgornje in spodnje veke zaradi zloma lobanje, subduralni hematom (nabiranje krvi na površini možganov) in subarahnoidno krvavitev (krvavitev v prostoru, ki obdaja možgane). Poškodba njegove lobanje je vključevala tudi poškodbe nad očesnimi votlinami.

Ali takšne poškodbe lahko res povzroči padec v kopalnici? Veliko zdravnikov, ki sicer trupla niso pregledali, so skeptični. Pravijo, da so igralčeve poškodbe podobne tistim, ki jih povzroči udarec s kijem za bejzbol ali prometna nesreča.

"Za take poškodbe je potrebna velika moč. Ko sem prvič videla te podatke in nisem vedela, kaj se je zgodilo, sem pomislila, da je ta oseba padla po stopnicah ali pa je bila udeležena v avtomobilski nesreči," je povedal dr. Sanjay Gupta, dr. Gavin Britz pa je dejal, da je takšne poškodbe videl pri ljudeh, ki jih je nekdo po glavi udaril s kijem. Dr. Josh Marcus pa pravi, da so nabolj sumljive poškodbe okoli očesnih votlin, saj te kažejo, da ni padel le na zadnji del glave. 

Vse te izjave so sprožile govorice, da so preiskovalci morda zgrešili znake nasilje. Oglasil se je šerif, ki je bil del preiskave, in še enkrat povedal, da ne verjamejo, da je zvezdnik umrl nasilne smrti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.