Magazin > VIP
22 ogledov

Zaradi kariere zapustil dekle in sina

Colin je že 15 let srečno poročen z ženo Livio. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
V javnost je prišla skrivnost, ki jo je Colin Firth skrival dolga leta. Igralec naj bi pred poroko z današnjo ženo pred petnajstimi leti zapustil takratno dekle in sina, ker se je hotel posvetiti karieri.

Čeprav Colin Firth na prvi pogled deluje kot družinski moški, ki je še vedno močno zaljubljen v ženo Livio, za njegovim uspehom tiči skrivnost iz preteklosti. Na dan je prišla novica, da je bil igralec pred poroko z današnjo ženo v zvezi s kanadsko igralko Meg Tilli, s katero ima 21-letnega sina Willa.

 

Colin in Meg sta se spoznala pred 22 leti, skupaj pa sta nekaj časa celo živela v prikolici v Vancouvru. V želji, da bi postal uspešen igralec, je Colin kmalu po rojstvu njunega sina zapustil Meg in še majhnega Willa. Obljubil jima je, da se bo vrnil, a tega ni nikoli storil.

 

Nekaj let kasneje, ko se je njegova igralska kariera začela vzpenjati, je spoznal italijansko producentko Livio Giuggioli, s katero sta še danes poročena in imata dva otroka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.