Magazin > VIP
28 ogledov

Zaradi Kim nadleguje urednico Voguea

Anna Wintour FameFlynet
Kanye West očitno ne bo odnehal, dokler ne bo dosegel svojega.

Naslovnico najpopularnejše modne revije Vogue je nazadnje krasila mlada igralka Lena Dunham, ki trenutno blesti v seriji Punce. Mnogi so bili nad tem navdušeni, saj Lena ne predstavlja klasične lepote, le Kanye West besni. Raper se namreč že dlje časa trudi in prepričuje urednico Anno Wintour, da bi naslovnico namenila tudi njegovi punci Kim Kardashian. A Anna, ki je znana po strogosti in neusmiljenosti, se ne da in še kar ignorira Kim, saj po njenem mnenju v življenju ni naredila nič pametnega.

Na nedavnem družabnem dogodku se je Kanye brez zadržkov soočil z urednico in zahteval odgovore, zakaj je Lena vredna naslovnice, Kim pa ne. Vztrajal je, da je Kim prav toliko nadarjena kot Lena, "če ne celo bolj", poroča spletni portal Radaronline.com. "Kanye meni, da ima Kim veliko več oboževalcev kot Lena," je izdal vir. "Zanj je to prav žaljivo, da njegova prijateljica Anna še kar noče Kim nameniti naslovnice. Meni, da posluša preveč Kiminih nasprotnikov in je precej jezen, ker mu noče narediti te usluge."

Nič resničnostnih zvezdnic

Da Vogue res ni med njenimi oboževalci, so pri reviji pokazali že večkrat; lani maja so jo črtali iz seznama najbolje oblečenih zvezdnic, potem ko se je na dogodku muzeja Met pojavila v zdaj že slavni rožasti obleki. Nekaj mesecev kasneje pa ji je tudi Anna sama dala vedeti, da ni njena najljubša oseba. Na koncertu Kanyeja sta bili obe v isti vip loži, a Anna ni hotela sedeti zraven nje. "Anna ni njena oboževalka in noče, da bi se na naslovnici pojavila katerakoli resničnostna zvezdnica," je vir pred časom povedal za Radar.

A vseeno mu je menda ponudila nekaj za tolažbo. Urednica naj bi bila "odprta za idejo", da bi Kim krasila naslovnico francoske ali italijanske izdaje revije. "Upa, da se bo s tem rešila Kanyeja," je še izdal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.