Magazin > VIP
35 ogledov

Zaradi ločitve začela izgubljati lase

Khloe Kardashian
1/4
FameFlynet
Kot kaže se je stresna ločitev od Lamarja Odoma začela poznati na zdravju Khloé Kardashian.

Khloé je pred nekaj dnevi tudi uradno potrdila, da se ločuje od košarkarja Lamarja Odoma, s katerim sta bila poročena štiri leta. Da v njunem zakonu škripa, se je sicer pisalo že več mesecev, a zvezdnica je vse težave vztrajno zanikala, pred dvema tednoma pa je le vložila zahtevo za ločitev.

In kot kaže so zakonske težave načele njeno zdravje, saj je opaziti, da so ji začeli izpadati lasje, Khloé pa zadnje čase ni videti kot iz škatlice, česar smo bili pri njej do zdaj vedno vajeni. Zdravniki so tudi za spletno stran RadarOnline.com potrdili, da je izguba las povezana s stresom ob ločitvi. "To je zelo tipična reakcija, približno tri mesece po hudem stresu se pojavi izpadanje las," je pojasnila dermatologinja.

Khloé sicer še ni javno spregovorila o svojem propadlem zakonu, v ločitvenih papirjih pa naj bi kot razlog za konec navedla nepremostljive razlike.

Komentarjev 1
  • kapibara 16:58 26.december 2013.

    Jes sem jih pa prej zgubla, predno sem se loču,,, pol so pa kar čudežno nehal izpadat..-sam zateženca se je treba znebit, pa je tut prebava boljša.. :-)