Magazin > VIP
31 ogledov

Zaradi napada toži 50 Centa

50 Cent Žurnal24 main
Raper 50 Cent se sooča s tožbo zaradi domnevnega nasilnega napada na žensko na njegovem domu pred dvema letoma, čeprav pri dogodku sam ni bil prisoten.

Vasti Ortiz je vložila tožbo zoper hip-hop zvezdnika in njegovo filmsko in televizijsko podjetje G-Unit. Pri primeru pa je zanimivo to, da znani raper ni bil prisoten ob domnevnem napadu. Tožnica namreč trdi, da je bila nekega avgustovskega večera leta 2009 povabljena na zvezdnikov dom, kjer je imel njegov zaposleni Dwayne McKenzie "neugodne seksualne zahteve" po oralnem seksu. Ko je poskušala zapustiti hišo, naj bi jo, medtem ko jo je Dwayne držal, ženska po imenu Michelle Krzykowski grdo pretepla.

Ortizova je bila, potem ko ji je uspelo uiti iz hiše, sprejeta v bližnjo bolnišnico, kjer so ji očistili veliko rano na glavi.

Sedaj ženska obtožuje 50 Centa, da je on odgovoren za domnevni incident, ker ni zadostno preveril "ozadja Dwayna McKenzieja, preden mu je omogočil delo agenta in zaposlenega obtoženca na njegovem domu". Raper naj bi ga namreč kljub njegovi kriminalni zgodovini, ki med drugim vključuje tudi nezakonito posedovanje revolverja, še nadalje zaposloval.

Ortizova sedaj zahteva neznano vsoto za kritje zdravstvenih stroškov ter odškodnino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.