Magazin > VIP
91 ogledov

Zaradi njune poroke prepovedali zabave

Ota Roš Darja Štravs Tisu
Priljubljena televizijska voditeljica Ota Širca Roš je pred nekaj dnevi s svojim izbrancem Borutom praznovala prvo obletnico poroke.

Ota in Borut sta zadnji junijski dan praznovala prvo obletnico poroke, kar sta proslavila z izletom na "kraj zločina", nam je zaupala simpatična voditeljica. "Privoščila sva si kosilo, kjer sva si leto prej obljubila večno zvestobo, in vse, kar zraven paše. Obujala sva spomine, se sprehodila po posesti in se smejala dejstvu, da se od najine poroke tam ne smejo več zabavati na prostem po 22. uri," nam je razložila v smehu in dodala: "Smo bili bojda preglasni. Ja, tako dobra žurka je bila v Števerjanu lani, v noči z junija na julij."

Upata še na 60 let

Ob prvi obletnici nam je voditeljica zaupala še, da se ji zdi, da sta z Borutom poročena že od nekdaj, po drugi strani pa še kar ne more verjeti, da je že minilo eno leto. Se pa vsekakor veseli vseh nadaljnjih let v zakonskem jarmu. "Preživela sva, bilo je zelo lepo, zdaj pa morava vsaj tako srečno še skozi naslednjih 60 let," je še zaključila v smehu.

Komentarjev 3
  • depresija 14:41 16.julij 2013.

    Afna afnasta...

  • smejka 14:41 16.julij 2013.

    trapa...in pa pomembnost dogodka tudi

  • LJ24 14:09 16.julij 2013.

    sem mi zdi, da brez te novice ne bi mogel preživeti dneva