Magazin > VIP
42 ogledov

Zaradi North West želi spremeniti pravila

north west, anna wintour
1/2
Profimedias
Po cirkusu, ki ga je na neki modni reviji pred kratkim priredila North West, Anna Wintour na tovrstnih dogodkih ne želi več videti otrok.

Odgovorna urednica revije Vogue Anna Wintour modnim poznavalcem razlaga, da otroci na modnih revijah nimajo kaj iskati. Do tega zaključka je prišla s pomočjo North West, ki jo je njena mama Kim Kardashian pred kratkim zvlekla na modni dogodek, ki malčici ni bil prav nič všeč, kar je vsem prisotnim dala jasno in predvsem glasno vedeti.

Wintourjeva nadalje trdi, da sta Kim in njen mož Kanye West North pripeljala s sabo samo zaradi pozornosti, ki je sicer ne bi bila deležna.

North je postala nestrpna med Westovo modno revijo. Ob njej je sedela Wintourjeva, ki je bila sprva zelo prijazna, po joku pa si je je zmračil obraz. North so čez nekaj časa odstranili iz dvorane, saj se nikakor ni hotela pomiriti.

"Anna pravi, da modne revije niso primerne za majhne otroke. Glasna glasba, luči, bliskavica, gneča … To je za otroka preveč. Anna svojih otrok, ko so bili še majhni, nikoli ni vzela s sabo na prireditve,“ je povedal vir in dodal: "Kim in Kanye North vlačita s sabo, kot da je torbica, ki bi jo morali vsi imeti. Da dekletce izkoriščata za pozornost, je žalostno in patetično.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.