Magazin > VIP
27 ogledov

Zaradi porniča vložil tožbo za 100 milijonov

Hulk Hogan FameFlynet
Hulk Hogan je še vedno hudo besen zaradi domačega pornografskega filma, ki je prejšnji teden pricurljal v javnost, zato je vložil tožbo za 100 milijonov dolarjev.

Hulk toži podjetje Gawker, ki je poskrbelo za objavo posnetka, Heather Clem, s katero seksa na posnetku, ter njenega takratnega moža in svojega bivšega najboljšega prijatelja, radijskega didžeja Bubbo the Love Spongea. Hogan je v obtožnici pojasnil, da se ni zavedal, da so ga snemali, in da mu je posnetek povzročil bolečine, ki se jih ne da izbrisati. "Gospod Hogan pričakuje, da se spoštuje njegova zasebnost, tako kot se spoštuje zasebnost drugih Američanov, predvsem v njihovih spalnicah," je povedal Hulkov odvetnik Charles Harder.

Medtem predstavnik Bubbe Stephen Diaco vztraja pri tem, da njegova stranka ni sodelovala pri objavi posnetka. "Ta incident je Bubbi povzročil veliko škode in vsekakor ni kriv za to, da je posnetek videla javnost. Tudi sam želi najti krivca in ga kaznovati," je povedal. Če gre verjeti neimenovanemu viru portala RadarOnline.com, je za objavo kriv Bubbin nekdanji sodelavec. "Bubba prijatelju ne bi zaril noža v hrbet," je še dodal vir, ki pa imena krivca noče izdati.

Komentarjev 1
  • bober123 19:43 16.oktober 2012.

    Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja: http://www.zurnal24.si/pravno-obvestilo#kodeks_komentiranja Uredništvo zurnal24.si