Magazin > VIP
36 ogledov

Zaradi prešuštva ob vlogo?

Robert Pattinson, Kristen Stewart FameFlynet
Kristen Stewart naj ne bi povabili k snemanju drugega dela filma Sneguljčica in lovec. Je za to kriva njena afera z režiserjem Rupertom Sandersom?

Le nekaj tednov po razkritju afere med Kristen Stewart in Rupertom Sandersom, režiserjem filma Sneguljčica in lovec, naj bi se v studiu Universal odločili, da igralka ne bo nastopila v drugem delu uspešnice. Znano je, da je Sandersova žena Liberty Ross režiserju postavila ultimat, da bo njun zakon rešil le, če nikoli več ne bo sodeloval s Stewartovo. Sanders se je zato želel odpovedati režiji drugega dela, a očitno to ne bo potrebno, saj naj bi se v studiu Universal odločili, da želijo obdržati Ruperta, zato so iz scenarija izrezali Kristen.

Uradno sicer še ni potrjeno, da bo tudi drugi del filma režiral Sanders, vendar so govorice o tem vse glasnejše. Universal pa naj bi že podaljšal pogodbo s Chrisom Hemsworthom.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.