Magazin > VIP
8 ogledov

Zaradi Roberta stisnila rep med noge

Kristen Stewart FameFlynet
Igralka Kristen Stewart bi morala v začetku septembra skupaj s svojim nekdanjim fantom Robertom Pattinsonom nastopiti na podelitvi MTV-jevih videonagrad, a si je v zadnjem trenutku premislila.

Kot kaže, se Kristen Stewart še nekaj časa ne bo pokazala v javnosti. Ker je zaradi skoka čez plot s poročenim režiserjem Rupertom Sandersom še vedno zelo osramočena, je odpovedala nastop na MTV-jevih videonagradah, kjer bi morala v družbi svojega zdaj že nekdanjega fanta Roberta Pattinsona podeliti eno izmed nagrad. Mlada igralka je v zadnjem trenutku odpovedala sodelovanje in se raje odločila za odhod v Toronto, kjer bo na tamkajšnjem filmskem festivalu predstavljala svoj novi film On The Road.

Viri pravijo, da se bo Robert na podelitvi nagrad, ki se bo zgodila 6. septembra, kljub temu pojavil sam, a nič še ni potrjeno. "Preden se je škandal zgodil, so odgovorni upali, da bosta Kristen in Robert dobra gosta presenečenja. Skupaj bi morala podeliti eno nagrado, a to se očitno ne bo zgodilo," je izdal vir.

Medtem pa se Kristen na vse pretege trudi, da bi ji Robert odpustil skok čez plot. Vztrajno mu pošilja ljubezenska pisma in kratka sporočila, v katerih ga prosi odpuščanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.