Magazin > VIP
14892 ogledov

Zaradi te fotografije Beckerjeva bivša znorela

boris becker Profimedia
To sporoča Borisovi novi simpatiji.

Že nekaj časa je znano, da je nekdanji nemški teniški as, Boris Becker, ki se je leta 2018 ločil od Lilly Becker, spet zaljubljen. Srce mu je ukradla manekenka, ki je bila leta 2009 razglašena za Miss Karibov, Yoana Montero. Stara je 42 let in se je od navadne delavke v Dominikanski republiki s trdim delom povzpela med uspešne podjetnice.

lily becker | Avtor: Instagram Instagram

Da ima Boris z njo resne namene, kažejo tudi njegove najnovejše fotografije s počitnic v Španiji, kjer mu poleg lepotice družbo delata tudi njegova mlajša sinova, Elias in 10-letni Amadeus. Slednji se mu je rodil v zakonu z Lilly.

Deček se z očetovo novo partnerko očitno dobro razume. Yoani je celo dovolil, da ga je namazala z zaščitno kremo. To je ujel tudi paparac. Ko je Lilly videla posnetek, je znorela.

Objavila ga je na Instagramu in ob njem zapisala, da je v sedmih mesecih že druga ženska, ki njenemu sinu pripravlja obroke. "Kot mama te prosim, da spoštuješ mojega sina in se v svojih lepih kopalkah fotografiraš ob Borisu, rotim te tudi, da se umakneš od mojega sina. Ko vidiš paparace, primi Borisa za roko,“ je napisala in ji zaželela lepe počitnice. "A brez dotikanja mojega sina,“ je še pripomnila. 

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.