Magazin > VIP
2829 ogledov

Zaradi te fotografije blogarka dobila grožnjo s smrtjo

scarlett london instagram
Scarlett London, ki ji na instagramu sledi več kot 51 tisoč ljudi, je s to fotografijo povzročila veliko ogorčenje.

Scarlett London je svojo spalnico za potrebe snemanja zelo lepo, nekateri bi rekli kičasto, uredila. Manjkali niso niti baloni in jagode. Lepotica je s tem posnetkom naredila promocijo za svoj posnetek na YouTubu, v katerem je razkrila svojo jutranjo rutino, po vsej verjetnosti pa tudi za ustno vodico, ki stoji na nočni omarici.

»Najboljši dnevi se začnejo z nasmehom in pozitivnimi mislimi. In palačinkami. In jagodami. In čajem,« je zapisala, nakar so se nanjo vsuli komentarji, med njimi je bilo veliko negativnih. Nekateri so takoj opozorili, da so baloni okolju škodljivi, druge pa sta bolj kot to zmotili »zlaganost« in »ošabnost« blogarke. Opazili so namreč, da na krožniku niso palačinke, ampak tortilje, in da je njena skodelica prazna. Poleg tega jih je zmotila odeja, na kateri je njena podoba. »Tako si zlagana, da mi je kar slabo,«, »ne promoviraj več lažnega življenja«, »imaš slab zadah, zato si sama«, se glasi nekaj komentarjev, ki jih lepotica verjetno ni bila vesela. Oglasila se je celo igralka Amanda Abington. »Še nikoli se nisem zbudila takšna. Sploh pa ne s takšnimi lasmi. Kaj je s tem helijem? Kdo pa še ima ustno vodico ob postelji?« je zapisala.

Scarlett je pred kratkim potožila novinarjem, da v njej mnogi vidijo nevarnost za mlada dekleta. Pravi tudi, da ne prodaja lažne slike svojega življenja in da ji je zelo žal, da je s svojimi objavami očitno zgrešila namen. »Imam presnovno bolezen. Dekletom sem želela pokazati, da lahko tudi s takšnim stanjem normalno živijo.«

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scarlett London (@scarlettlondon) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.