Magazin > VIP
19208 ogledov

Zaradi te fotografije Niko Urbas napadla urednica nekega portala

Nika Urbas Mediaspeed
Nezaslišano ...

Modna navdušenka, vplivnica in žirantka šova Zvezde plešejo, Nika Ambrožič Urbas, je na družbenem omrežju razkrila, kaj ji je po objavi neobdelane fotografije v spodnjem perilu, rekla urednica nekega modnega spletnega portala, ki jo je pred nekaj meseci srečala na nekem dogodku.

"To bi bil povsem nedolžen in lahkoten klepet, če se ne bi ustavili pri eni podrobnosti, ki me je na nek način zmotila. Predvsem zato, ker sem v tem prepoznala enega od največjih razlogov, zakaj smo ženske pod stalnim pritiskom, da moramo izgledati popolno. Šlo je za pogovor o moji fotografiji, ki sem si jo, po besedah sogovornice, dovolila objaviti - in to neobdelano. S tem naj bi poudarila svojo nepravilnost, ki mi ni naredila prevelike usluge. Kot mi je hitela razlagati urednica, je bila moja odločitev malodane šokantna, saj bi morala sama vendar stremeti k temu, da se vselej predstavim v svoji karseda popolni podobi."

Gre za posnetek, na katerem se vidi nagubana koža. "Nič drugega kot nekaj nagubane kože, ki se pač pojavi pri taki drži. Povsem normalno. Spominjam se celo, da me je po tej objavi moj osebni trener pohvalil, ker se nisem spravila v retuširanje prav teh gub. Ne vem, zakaj bi se. Človeško telo ima svojo estetiko in gubanje kože zagotovo sodi zraven," je zapisala Nika in dodala: "Nikoli, nikoli, nikoli ne poslušaj nikogar, ki ti skuša tako ali drugače predstaviti idejo o nekakšnih idealih. Kdor ima težave s tem, da sproščeno pokažeš svoje telo takšno, kot je, pa ima v resnici težave sam s sabo. Prepričana sem, da tisti, ki zares skrbi zase, tudi ostala telesa (vključno s tvojim in mojim) dojema popolnoma neobremenjeno. Bistveno je, da ohranjamo svoje zdravje! Izgled telesa oziroma naše postave pa se v tem primeru itak vedno izpopolni."

Bravo, Nika. 

Komentarjev 1
  • Svobodnež 17:03 18.april 2023.

    Nika, popolnoma se strinjam. Bravo!