Magazin > VIP
6926 ogledov

Zaradi tega posnetka je bila pevka ob 100 tisoč sledilcev

Billie Eilish Profimedia
Kdo bi si mislil, da bo ta risba zmotila njene sledilce.

billie eilish | Avtor: Instagram Instagram
Ena najbolj uspešnih pevk ta hip, Billie Eilish, se je odzvala na prošnjo sledilcev, ki so želeli fotografijo risbe ali skice, na katero je najbolj ponosna. 

Zvezdnica je v zgodbi na Instagramu objavila risbo golega ženskega telesa, kar pa očitno nekaterim ni bilo všeč. V zelo kratkem času je namreč izgubila približno 100 tisoč sledilcev. Zvezdnica se je odzivu svojih oboževalcev le smejala. Risbo je objavila še enkrat in ob njej zapisal: "Smešno, kakšni otroci ste. Lahko le zmajujem z glavo.“

19-letnica pravi, da obožuje dojke, svoje pa ponavadi skriva, saj ne želi, da bi zasenčile njeno delo. Pevka je letos morala poslušati tudi žaljivke na račun svojega telesa. Ko so jo paparaci ujeli v oprijetih oblačilih, je nekdo ob fotografijah zapisal, da spominja na "zapito mamo sredi tridesetih“. Billie se na takšne komentarje požvižga in prav je tako. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.