Magazin > VIP
12413 ogledov

Zaradi teh posnetkov v velikih skrbeh za igralko

heather locklear
1/10
Profimedia
Kaj se dogaja s Heather Locklear?

Zvezda serij Melrose Place in Dinastije, Heather Locklear, je spet posegla po alkoholu, poroča Page Six. Igralkini sorodniki, tudi njen bivši mož Richie Samobora, oče njene hčerke, so v velikih skrbeh. 

Ta teden so po svetu zaokrožile zvezdničine nove fotografije, ki so bile posnete na parkirišču. Zdi se, da je bila Heather tistega dne v stiski. "Ne more se odpovedati tekili," je vir še povedal prej omenjenemu mediju.

Igralka naj bi v kratkem času s pomočjo zdravila za sladkorne bolnike, Ozempic, izgubila skoraj 20 kilogramov. "Obsedena je s svojo težo," pravijo nekateri. Page Six je govoril z zvezdničinim prijateljem, ki trdi, da je z njo vse v redu. "Tistega dne je dobila slabe novice. Ne pije, alkohola se ni pritaknila že leta," pravi.

Heather se z odvisnostjo in duševnimi težavami bori že desetletja. Na odvajanju naj bi bila že 20-krat. 

Vse se je začelo leta 2008, ko je njenega zdravnika zaskrbelo, da si bo vzela življenje, zato je obvestil reševalce, ki so pohiteli na njen dom. Na srečo je bilo s Heather vse v redu. Septembra istega leta je bila zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih snovi aretirana. Alkohola Heather ni zaužila, so pa bile za njeno nevarno vožnjo kriva zdravila, ki jih je jemala za duševne težave. Februarja 2018 so ji spet nadeli lisice, in sicer zaradi družinskega nasilja in napade na policiste, ki jih je brcnila, ko so jo poskušali pomiriti. 

 

Komentarjev 1
  • Ender3 12:19 06.julij 2023.

    Psiha je jeba odviskost pa, še večja !