Magazin > VIP
3409 ogledov

Zaradi teorij po smrti zvezdnikovega dekleta se je oglasil mrliški oglednik

Kasia Lenhardt Profimedia
Širijo se govorice, da je bila umorjena, in do so oblasti podkupljene.

Pred nekaj dnevi se je razširila vest, da si je nekdanje dekle nemškega nogometaša Jeroma Boatenga, Kasia Lenhardt, znana iz šova Germany's Next Topmodel, vzelo življenje.

Ker se je pred njeno smrtjo veliko pisalo o koncu njene zveze z nogometašem, s katerim se ni razšla v najlepših odnosih, nekateri po družbenih omrežjih širijo govorice, da je bila umorjena. "Upam, da bo resnica prišla na dan,“ je zapisal eden od mnogih komentatorjev.
Boateng je Kasio obtožil, da mu je grozila, da ga bo uničila, 25-letna mamica dečka pa je zvezdnika označila za prevaranta in lažnivca.

Teorije zarote so postale po objavi uradnega sporočila tožilstva, v katerem so zapisali, da lepotica ni umrla nasilne smrti, tako glasne, da se je sedaj oglasil prof. dr. Michael Tsokos, ki je izvedel obdukcijo. Razložil je, da obdukcijo izvajata vsaj dva strokovnjaka. "Prepričani ste lahko, da je bila obdukcija opravljena vestno in da so bili rezultati tožilstvu sporočeni na transparenten način,“ je povedal Tsokos in dodal: "Smrt bližnjega je za družino boleča. /.../ Še bolj boleče pa so govorice. Zato se moj nasvet kot mrliški oglednik s 25-letnimi izkušnjami glasi: Včasih je treba mrtve pustiti pri miru.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.