Magazin > VIP
29 ogledov

Zaradi Travolte hotela zapustiti moža

Kirstie Alley FameFlynet
Kirstie Alley je razkrila, da se je pred 25 leti zaljubila v Johna Travolto in hotela zaradi njega zapustiti svojega moža.

Igralka je v nedavnem intervjuju priznala, da se je na snemanju filma Glej, kdo se oglaša pred 25 leti zaljubila v svojega soigralca Johna Travolto, a je potlačila svoja čustva, saj je bila takrat ravno poročena z igralcem Parkerjem Stevensonom. "Močno sem se bojevala sama s sabo, da nisem zbežala in se poročila z Johnom, ter bila z njim do konca življenja. Bil je največja ljubezen mojega življenja," je v intervjuju z Barbaro Walters povedala Kirstie.

Ko je Kirstie spoznala Johna, je bil samski, zato jo je Barbara vprašala, zakaj ni zapustila svojega moža in bila z njim. 61-letna igralka je pojasnila, da je od nekdaj zelo spoštovala svetost zakona. "Ko se poročiš z nekom, moraš trdo delati na razmerju in se truditi, da vama uspe," je pojasnila. Kirstie in Parker sta se sicer ločila leta 1997.

Zvezdnica, ki je bila od nekdaj zelo zgovorna glede svojega ljubezenskega življenja, je še priznala, da je od nekdaj imela nenasiten seksualni apetit, a ji to vseeno ni prineslo sreče v razmerju. "Način, kako sem včasih lovila moške, je bil plitek. Ko sem videla seksi tipa, sem si rekla, ok, to bo moj mož. A potem sem ugotovila, da v najboljšem primeru seksaš dve uri na dan, potem pa ti ostane še 22 ur," je zaključila.

Komentarjev 2
  • kapibara 06:45 04.november 2012.

    P.S. Sedaj bi se pa ti ukvarjala s tem , ali je JOHAN montira cev centralnega gratja ali ne..??

  • kapibara 06:43 04.november 2012.

    KIRSTIE, ti govoriš v enem denvu..zdaj pa dej : 7/24, celo leto ..in imaš izračun , k te na rt vrže.. :-)