Magazin > VIP
30 ogledov

Zaradi varnosti mora sleči modrček

Katy Perry Reuters
Pop zvezdnica Katy Perry na svojih nastopih redno nosi modrček, ki se vrti, s tem pa se vanj vztrajno zapletajo tudi njeni lasje. Pevkini varnostniki so ji zato svetovali, naj ga ne nosi več.

Katyjini bližnji sodelavci so zaskrbljeni zaradi vrtečega modrčka, ki ga pevka zelo rada nosi na svojih nastopih. Bojijo se namreč, da bi lasje, ki se zapletejo vanj, povzročili poškodbo vratu. A Katy pravi, da so njihove skrbi odveč. "Sama sicer dvomim, da bi se to lahko zgodilo, a sem kljub temu pristala na to, da mi naredijo nov modrček, v katerega se moji lasje ne bodo mogli zapletati," je povedala pevka.

Priljubljena glasbenica je še razložila, da se ji to stalno dogaja, a poskuša nadaljevati z nastopom. "Prisiljena sem nadaljevati, a na koncu pesmi sem videti, kot da bi si lizala prsi. Kaj vse mora dekle narediti za umetnost," je dejala v smehu.

So pa svoje pristavili še Katyjini varnostniki. "Morda se res sliši smešno, a Katy si lahko na tak način pretegne mišico, zaradi česar morajo nato odpovedati nastope. To pa pomeni izgubo denarja. Seveda pa jo želijo tudi zaščititi pred nepotrebnimi poškodbami," je pojasnil vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.