Magazin > VIP
22 ogledov

Zaradi velikih prsi ne dobi oblek

Christinine obline so postale znane po vsem svetu. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Zvezdnica serije Mad Men, Christina Hendricks, je razkrila, da ji velike prsi povzročajo težave, ko pride do oblek. Priznani kreatorji ji namreč zaradi prebujnega oprsja nočejo posojati svojih kreacij.

 "Čeprav mnogi o meni govorijo same lepe stvari, pri kreatorjih ni tako. Sploh se ne želijo sestati z mano, saj imajo navado svoje obleke posojati samo zvezdnicam, ki nosijo najmanjše številke. Dobesedno boriti se moram, da mi nekdo posodi svojo kreacijo," je povedala Christina.

 

Igralka je še dodala, da modni oblikovalci niso edini, s katerimi ima težave, zdaj ko je slavna. Begajo jo tudi ljudje, ki želijo biti njeni prijatelji le zato, ker je znana osebnost. Christina je namreč že več let dejavna kot igralka, opazna pa je postala šele, ko je začela igrati v uspešni seriji Mad Men.

 

"Prej sem bila nevidna, nihče me ni poznal. Zdaj pa me ljudje hočejo spoznavati, z mano si želijo na večerjo, a ne vedo, da smo skupaj že bili na večerji, pa si me niso zapomnili."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.