Magazin > VIP
36 ogledov

Zaradi vere zapustila Victorijine angelčke

Kylie Bisutti FameFlynet
Kylie Bisutti je službo, o kateri sanja vsaka manekenka, biti ime svetovno znane znamke spodnjega perila Victoria's Secret, zaradi vere in moža obesila na klin.

Kylie Bisutti se je odločila, da bo sanjsko službo Victoria's Secret angelčka obesila na klin. Lepotica se je za odpoved odločila zaradi vere in moža. "Victoria's Secret je bil vsekakor največji dosežek v mojem življenju in vse, kar sem si v kariernem smislu vedno želela. Oboževala sem svoje delo in se ob njem zelo zabavala. Vendar sem se kot manekenka za spodnje perilo, predvsem zaradi svojih verskih prepričanj, začenjala počutiti nelagodno. Sem kristjanka in s prebiranjem Biblije sem se vedno bolj obsojala," pravi lepotica in dodaja, da verska prepričanja niso edina, ki so jo prepričala v to, da je zapustila tako sanjsko službo: "Želim narediti vse, da bo moj zakon nekaj posebnega. Moje telo je sveto in bi moralo biti na ogled le mojemu možu."

S tovrstnimi dilemami pa se ne obremenjujeta Doutzen Kroes in Adriana Lima, ki sta prav tako poročeni, vendar ju to prav nič ne ovira pri plahutanju s seksi krilci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.