Magazin > VIP
11115 ogledov

Zaradi Willa Smitha skoraj ob oko

Will Smith Reuters
Oglasil se je moški, ki je moral po sporu z igralcem v bolnišnico.

Will Smith je do nedelje veljal za enega najbolj nasmejanih, zabavnih in "kul" igralcev Hollywooda, a njegov imidž je po klofuti, ki jo je na Oskarjih prisolil Chrisu Rocku zaradi šale na račun ženine pričeske, utrpel velikansko škodo. Velik del javnosti in Hollywooda je njegovo dejanje obsodilo, nekatere pa je incident spomnil na Willove stare grehe.

Tako je pred leti na udaril ukrajinskega šaljivca Vitaliija Sediuka, ki ga je med intervjujem na rdeči preprogi poskušal poljubiti, bolj brutalna pa je zgodba, ki jo je medijem sedaj zaupal moški iz Filadelfije, glasbeni založnik William Hendricks, ki je zaradi spora z igralcem utrpel hude poškodbe očesa. 

Hendricks pravi, da bi moral zvezdnik za svoje obnašanje odgovarjati, saj to ni bilo prvič, da je prestopil mejo. "Vsakič, ko Smith naredi nekaj norega, me pokličete," je Hendrick povedal portalu Radaronline, ki je še enkrat povzel dogodek iz leta 1989. Le nekaj dni po tem, ko je Will dobil prvega grammyja, je med njim in Hendricksom počilo. Igralec je takrat svojemu varnostniku naročil, naj opravi z glasbenim založnikom in to je tudi storil. Hendricks je takrat utrpel zlom očesne orbite.

Smith je tisto noč preživel na policijski postaji. "Ni bila moja krivda. Moj prijatelj je pretepel nekega moškega. Bil sem le priča. To je moja zgodba in pri tem bom ostal," je takrat povedal zvezdnik. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.