Magazin > VIP
20 ogledov

Zaradi zakona z mladoletnico ostal brez družine

Doug Hutchison www.doughutchison.com
Igralec Doug Hutchinson, ki je pri svojih 51 letih pred enim mesecem skočil v zakonski stan s 16-letnico, s poroko ni šokiral le javnosti, temveč tudi svojo družino. Ta se mu je celo odpovedala.

Doug, znan kot zlobnež v filmu Zelena milja in po vlogi v seriji Skrivnostni otok, se je pred enim mesecem poročil s 16-letno Courtney Alexis Stodden, kar je popolnoma šokiralo javnost. A nad dejanjem 51-letnega igralca se ne zgražajo le mediji, temveč tudi njegovi najbližji, ki so mu gladko obrnili hrbet.

Igralec se sicer zagovarja z besedami, da je sprva mislil, da je Courtney stara 20 let, ko pa je ugotovil, da šteje le 16 let, je bil že zaljubljen vanjo. Dodal je, da jo je spoznal ravno v času, ko je bil zaradi dveh ločitev in težav z alkoholom duševno na dnu. "Ko sem izvedel, koliko je stara, sem hotel končati zvezo, a sva si postala zelo blizu, čisto me je obnorela." In ker je njuno poroko blagoslovila Courtneyjina mama, brez česar se parček sploh ne bi mogel poročiti, sta se seveda odločila, da postaneta mož in žena.

Za razliko od njene družine pa se je njegova odločila, da z Dougom prekine vse stike. Zapustil ga je agent, brat in mama pa že vse od poroke ne govorita z njim.

Komentarjev 1
  • Marjan Valič 10:27 19.julij 2011.

    saj.če.sta.se.poročila.to.nima.nobenega.za.brigat.saj.bosta.onadva.živela.skupaj.pa.uso.srečo