Magazin > VIP
37 ogledov

Zaradi zobnega aparata dobila več vzdevkov

Ota je našla ljubezen v dolgoletnem prijatelju. (Foto: Katja Koba/mediaspeed) mediaspeed
Priljubljena voditeljica Ota Roš je zaradi zobnega aparata deležna več vzdevkov.

Ota Roš od novembra lani nosi zobni aparat in vse od takrat jo prijatelji in sodelavci zbadajo na ta račun. "Rečejo mi 'kje si železnica' in podobno," pravi Ota in se začudi ob vprašanju, če jo kličejo tudi železna lady. "Aha, mogoče me tako kličejo prijatelji, vendar za mojim hrbtom. Nikomur pa ne bi zamerila. Tudi sodelavci se šalijo in mi rečejo: 'Da me ne boš ugriznila'. Veliko šal je na račun aparata in priznam, da sem jih tudi sama nekaj sprovocirala," pravi v smehu.

Prepričana v lepoto svojega imena

Ota je dobila veliko vzdevkov, večino v otroštvu, izmed vseh pa jo je najbolj motilo, ko jo je sošolec v osnovni šoli klical žirafa kapica. Bila je namreč najvišja na šoli, celo višja od fantov, in ta vzdevek ji je šel močno na živce. "Bilo je veliko vzdevkov, od Ota krota, Ota pomota, Ota sirota in podobno, vendar me ni razen žirafe kapice noben motil, saj sem zelo narcisoidna, kar se tiče mojega imena. Prepričana sem v njegovo lepoto," še pravi lepotica, ki nikoli ni bila zamerljiva. "Še sama sebi rečem najhujše stvari," še pove na koncu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.