Magazin > VIP
29 ogledov

Zaročena in noseča tudi Charlotte

Charlotte Casiraghi in Gad Elmaleh Reuters
Monaška kraljeva družina ima ta teden veliko razlogov za veselje.

Po novici, da se bo Andrea Casiraghi 31. avgusta zaobljubil svojemu dolgoletnemu dekletu, ima monaški dvor danes še en razlog za praznovanje. Zaročena in noseča je namreč tudi njegova sestra Charlotte. Srečni izbranec je francoski komik maroških korenin Gad Elmaleh in je od 27-letne princese starejši kar petnajst let. Zaljubljenca otroka pričakujeta pred božičem, poročila pa naj bi se v jeseni. Za Gada bo to že drugi otrok.

Princesa Carolina zagotovo lebdi od sreče. Prvič je babica postala marca, ko se je Andrei rodil prvorojenec, sedaj pa bo zibala še njena mlajša hči, da ne omenjamo kar dveh porok, ki jo čakata v kratkem. Ne moremo pa mimo glasnih govoric, da so osebne zmage Caroline in njenih otrok tudi politično obarvane, saj knez Albert zaenkrat še nima zakonskih otrok, medtem ko ga Andrea, ki je drugi v vrsti za prestol in se bo kmalu poročil, tako rekoč že ima.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.