Magazin > VIP
1767 ogledov

Zaročena princesa Beatrice ne more uživati v svoji sreči

princesa beatrice
1/3
Profimedia
To bi moralo biti najlepše obdobje v njenem življenju ...

Britanska princesa Beatrice se je pred kratkim v Italiji zaročila s pet let starejšim večkratnim milijonarjem Edoardom Mapellijem Mozzijem, ki se ukvarja z razvojem nepremičnin.

"Zelo sva vesela, da lahko deliva novico o nedavni zaroki. Navdušena sva nad tem, da bova skupaj začela to dogodivščino in komaj čakava, da se poročiva,“ sta zapisala v sporočilu za javnost in dodala, da imata podobne interese in vrednote.
 
A njuno srečo kali škandal, v katerega je vpleten princesin oče princ Andrew, ki je bil dober prijatelj ameriškega poslovneža Jeffreyja Epsteina, ki je bil obtožen pedofilije in si je pred kratkim v ječi sodil sam. Govori se, da je tudi Andrewu uredil zmenek z mladim dekletom, s katerim naj bi nato imel spolne odnose. Princ obtožbe zavrača.

To pa še ni vse. Beatrice mora sedaj poslušati tudi kritike, da posnema Meghan Markle. Uradne fotografije po njuni zaroki je par zaupal Misanu Harrimanu. Črno-beli posnetek je na Instagramu delil bodoči ženin in ob njem zapisal: "Nikoli ne boš sama, moja ljubezen, moje srce je tvoj dom. Z roko v roki, danes, juri, za vedno.“ Fotografija je marsikoga spomnila na zaročno fotografijo vojvode Harryja … "Kakšna slaba kopija. Lahko bi si izmislila nekaj boljšega“, "prav nič izvirno“, sta zapisala dva razočarana dlakocepska komentatorja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You will never be alone my love, my heart is your home. Hand in hand, today, tomorrow and forever. 💍 Photo Credit @misanharriman 🙏🏻

A post shared by Edo Mapelli Mozzi (@edomapellimozzi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MANY CONGRATULATIONS TO THE DUKE AND DUCHESS OF SUSSEX, ON THE BIRTH OF THEIR SON! MANY BLESSINGS! XXX

A post shared by Alexi Lubomirski photo (@alexilubomirski) on

Komentarjev 1
  • Kmodri 19:00 05.oktober 2019.

    To osladnosti pišite drugje.