Magazin > VIP
28 ogledov

Zaročenca zalotila v postelji z moškim

Seka se nekaj časa noče pojavljati v javnosti. (Foto: Boštjan Tacol) Žurnal24 main
Oče priljubljene srbske turbofolk zvezdnice Seke Aleksić je priznal, da je pevka bivšega zaročenca dobila v postelji z drugim moškim.

Milorad Aleksić, oče priljubljene turbofolk pevke Seke Aleksić, je bivšega zeta Zorana Kovačevića zmlel v prah in pepel, medtem ko hčerinega trenutnega zaročenca Veljka Piljkića naravnost obožuje.

"Takoj, ko sem ga spoznal, sem vedel, da nekaj ni v redu, vendar Seka ga je izbrala in nisem se želel vmešavati v njeno življenje," je za časopis Puls zaupal Milorad in dodal: "Bog ga bo kaznoval za to, kar je storil Seki in jo le izkoristil."

Oče priljubljene pevke je prepričan, da je Zoran slabo vzgojen in nekulturen mladenič, ki se je do njega in hčere zelo grdo obnašal. Sekin bivši zaročenec šokantne novice ni želel komentirati, se je pa na izjavo odzval pevkin tiskovni predstavnik: "Sekin bivši ni gej, to so nenormalne neumnosti in izmišljotine. Zoran ima družino in ne razumemo ljudi, ki si izmišljujejo takšne stvari."

Milorad morda od Seke ne bo več dolgo dobival tri tisoč evrov mesečno, če bo še naprej stegoval jezik.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.